Féldrágakövek

A legjobb minőségű féldrágakövek vannak benne. Pozitív rezgésüket átadjáka víznek, és ez a vízkristályokat láthatóan harmonikussá formálja, így az ember ismét ráébred a jó minőségű víz fontosságára és felismeri azt is, hogy saját maga is képes pozitívan hatni a vízre és ezáltal a környezetre is.   

Tigrisszem
Azt tulajdonítják a tigrisszemnek, hogy minőségi fényt és melegséget sugároz, ami  áthatja  a  hasüreget  és  az  egész idegrendszert.  Felnyitja  a  szemünket  az  élet  szépségeire, még az apró dolgokban is. Fizikai síkon a kisagyra, a solarus plexusra,  a csontokra, izületekre és az ínszalagokra hat. Gyógyító  kőként  előnyben részesítik  hasonló  állapotokban,  mint  az  epilepszia, kóma, szellemi hanyatlás és agyvérzés; 
gyomorbetegségeknél, és mozgásszervi problémáknál, mint a reuma, Scheuermann  kór,  és a gerincoszlop valamint a porckorongok bántalmainál.

Szodalit
A szodalit megnyitja a szabadság kapuját, ahhoz segítve bennünket, hogy a kulisszák mögé tudjunk nézni. Felnyitja a szemet, a fület, a légzést és a torkot, és  felébreszti  a  bátorságot,  hogy  ennél  fogva  felismerjük  a  valóságot.  Fizikai   szempontból harmonizálja a  mirigyrendszerünket, főként az agyalapi mirigyet és a  hipotalamuszt.
Ennek következtében optimalizálja az immun- és hormonrendszerünket, és érzelmileg kiegyensúlyoz.

Jáspis
A jáspisnak az a feladata,  hogy két lábbal a földön tartson bennünket, emiatt az ametiszt nélkülözhetetlen  kiegészítője. Erősíti a vért és a csontokat és azt a nagy "IGEN"-t közvetíti felénk, mellyel a  Föld  üdvözöl bennünket.  Megújítja  a májat, a gyomrot,  a lépet és a hasnyálmirigyet, ezáltal  segít az emésztési  problémáknál és  mindenfajta étkezési 
rendellenességnél.  A  nőkre rendkívül  jó hatással van, kiváltképpen  terhességkor,  menstruációs problémák esetén és  a változó korban.

Ametiszt
Az ametisztet úgy használják, mint oltalmazó követ. Úgy szolgál, mint egy antenna . A kozmoszból jövő új energiák és információk számára, és segít nekünk abban is,  hogy agyunk képes legyen ezeket megérteni és átváltoztatni. Legfőképp a fej területén érzékelhető gyógyító hatása,  - fejfájás
és migrén ellen, segít ellazítani az agyat koncentrációs és tanulási problémáknál, valamint erősíti bennünk a hitet, hogy az életnek felsőbbrendű célja van.

Aventurin
A aventurint a szívre, májra és az epehólyagra gyakorolt gyengéd harmonizáló hatása miatt kedvelik. Felidézi, hogy kik vagyunk valójában, és segít megtalálni létezésünk szerinti helyünket az életben. Fizikai síkon a "bőr köve" - ként  
tisztelik, és segít elszállítani az ártalmas anyagokat a vérből és a nyirokrendszerből. "Szív-erősítőként" lecsendesíti a sokkot és a traumát, és belső békévé alakítja át.


Minden jog fenntartva: kulcs az egészséghez® | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: M&G